Τετάρτη, Ιούνιος 12, 2024
Μέγεθος γραμμάτων
Ακολουθήστε μας: fbtw

40 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ

Φανή Πετραλιά 40 χρόνια

Σε κατάμεστη αίθουσα του Ξενοδοχείου Hilton παρουσιάστηκε εχθές, Τρίτη 9 Δεκεμβρίου 2014, το βιβλίο της Φάνης Πάλλη-Πετραλιά "40 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ, Γεγονότα, παρασκήνια και πρωταγωνιστές της μεταπολίτευσης".

Το βιβλίο προλόγισαν ο Πρόεδρος της Βουλής κ. Ευάγγελος Μεϊμαράκης, η Υπουργός Τουρισμού κ. Όλγα Κεφαλλογιάννη, ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ κ. Θοδωρής Δρίτσας, ο δημοσιογράφος κ. Γιώργος Μαλούχος και ο εκδότης κ. Θανάσης Καστανιώτης ενώ τον συντονισμό είχε ο Εκδότης κ. Νίκος Χατζηνικολάου.

Περισσότερα...

Αναγόρευση Φάνη Πάλλη-Πετραλιά σε Επίτιμο Διδάκτορα του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου

Αναγόρευση Φάνη Πάλλη-Πετραλιά σε Επίτιμο Διδάκτορα του  Πανεπιστημίου Πελοποννήσου

Στην Φάνη Πάλλη- Πετραλιά, πρώην υπουργό, απενεμήθη ο τίτλος του Επίτιμου Διδάκτορα του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου από το Τμήμα Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού. Η τελετή αναγόρευσης έγινε την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012 στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου στην Σπάρτη από τον Αντιπρύτανη του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου καθηγητή Κωνσταντίνο Γεωργιάδη και τον πρόεδρο του Τμήματος Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού καθηγητή Κωνσταντίνο Μουντάκη. Ο καθηγητής Κωνσταντίνος Γεωργιάδης επεσήμανε ότι η βράβευση αυτή γίνεται ως αναγνώριση της Φάνης Πάλλη- Πετραλιά για όσα έχει προσφέρει στον Αθλητισμό και τον Ολυμπισμό στην Ελλάδα και διεθνώς.

Περισσότερα...

Μήνυμα από τον Πρόεδρο της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής κο Ζακ Ρογκ

Χαίρομαι ιδιαίτερα που γράφω αυτέε τις λίγες λίξεις προς τιμήν μιας γυναίκας που πάντοτε χρησιμοποίησε τις ισχυρές πεποιθήσεις της για να υπηρετήσει την Ολυμπιακή Κοινότητα στη χώρα της αλλά και πέρα από αυτήν. Σήμερα, τιμάται από το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου.

Αγαπητή Φάνη

Εκ μέρους του Ολυμπιακού Κινήματος, θα ήθελα να μεταφέρω τα θερμά μου συγχαρητήρια για την επάξια ανακήρυξή σου ως Επίτιμου Διδάκτορος του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου από το Τμήμα Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού.

Περισσότερα...