Τετάρτη, Απρίλιος 24, 2024
Μέγεθος γραμμάτων
Ακολουθήστε μας: fbtw

Αναγόρευση Φάνη Πάλλη-Πετραλιά σε Επίτιμο Διδάκτορα του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου

Αναγόρευση Φάνη Πάλλη-Πετραλιά σε Επίτιμο Διδάκτορα του  Πανεπιστημίου Πελοποννήσου

Στην Φάνη Πάλλη- Πετραλιά, πρώην υπουργό, απενεμήθη ο τίτλος του Επίτιμου Διδάκτορα του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου από το Τμήμα Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού. Η τελετή αναγόρευσης έγινε την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012 στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου στην Σπάρτη από τον Αντιπρύτανη του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου καθηγητή Κωνσταντίνο Γεωργιάδη και τον πρόεδρο του Τμήματος Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού καθηγητή Κωνσταντίνο Μουντάκη. Ο καθηγητής Κωνσταντίνος Γεωργιάδης επεσήμανε ότι η βράβευση αυτή γίνεται ως αναγνώριση της Φάνης Πάλλη- Πετραλιά για όσα έχει προσφέρει στον Αθλητισμό και τον Ολυμπισμό στην Ελλάδα και διεθνώς.

Αναγόρευση Φάνη Πάλλη-Πετραλιά σε Επίτιμο Διδάκτορα του  Πανεπιστημίου Πελοποννήσου

Ο πρόεδρος της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής κος. Ζακ Ρογκ έστειλε συγχαρητήριο μήνυμα, όπου τονίζει μεταξύ άλλων την προσφορά της Φάνης Πάλλη-Πετραλιά στο Ολυμπιακό Κίνημα και την αφοσίωση της στα Ολυμπιακά Ιδεώδη όλα αυτά τα χρόνια. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο κος Ζακ Ρογκ "εκ μέρους του Ολυμπιακού κινήματος θα ήθελα να μεταφέρω τα θερμά μου συγχαρητήρια για μια τέτοια διάκριση που πραγματικά την αξίζεις."

Αναγόρευση Φάνη Πάλλη-Πετραλιά σε Επίτιμο Διδάκτορα του  Πανεπιστημίου Πελοποννήσου

Στην τελετή παρευρέθησαν Ακαδημαϊκοί μεταξύ των οποίων ο Αντιπρύτανης του Δημοκρίτειου Πανεπιστήμιου Θράκης καθηγητής Γιώργος Κώστας ,οι καθηγητές Γιώτα Αντωνοπούλου, Δημήτρης Γαργαλιάνος, Αθανάσιος Κριεμάδης, φοιτητές, ο Αντιπρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων και βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κος Λεωνίδας Γρηγοράκος, η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Φεβρωνία Πατριανάκου, η Αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου, ο δήμαρχος Σπάρτης Δημήτρης Αργυτάκος, ο δήμαρχος Γλυφάδας Κώστας Κόκκορης, ο δημοσιογράφος κος Γιάννης Θεοδωρακόπουλος, ο διευθυντής σχολικού αθλητισμού του Υπουργείου Παιδείας κος Στέλιος Δασκαλάκης, ο Στέλιος Σφακιανάκης , τα παιδιά της και τα 8 από τα 11 εγγόνια της Φάνης.